Aan de overkant

Wednesday, May 26, 2010

The Baseballs

Van de week zag ik een reclame voor een CD die me wel wat leek, en toen ik vanochtend wakker werd stond lag 'ie op m'n nachtkastje. Had Tye stiekem voor me gehaald.

The Baseballs is een coverband die de hits van 'nu' (hoewel, ook wel nummers uit de jaren '80) een rockabilly-sausje geven. Errrrug leuk!

4 Comments:

 • At 26/5/10 11:56 , Anonymous ilse said...

  Ik heb de cd van de baseballs al een aantal maanden en vind hem erg leuk!! Hun versies vind ik stiekem leuker dan de originele:) alleen na hem 3x gehoord te hebben ben ik hem wel weer beu, want het klinkt allemaal hetzelfde! Zijn Duitse jongens geloof ik he?

   
 • At 26/5/10 17:27 , Blogger Eveline said...

  Hier zijn ze nog maar net bezig, dus het is hier nog helemaal 'nieuw'. Ik vind het echt heel lekker klinken en ben 't voorlopig nog niet beu. Het zijn idd Duitse jongens, die duidelijk veel naar Elvis hebben geluisterd. Eentje heeft ook zo'n Elvis-lip! *L*

   
 • At 26/5/10 20:14 , Anonymous Saskia said...

  waarom is mijn commentaar hier niet gebleven??
  maar goed, ik heb m dus ook al een tijdje.. erg lekker voor op de fiets `s ochtends naar mn werk.. Ikdenk dat ik the Look het leukste vind, maar ben het wel met Ilse eens dat hij op den duur gaat vervelen

   
 • At 29/5/10 11:44 , Anonymous Lotka said...

  Gisteren in het park werd het pas een feestje toen Novastar klaar was en ze de Baseballs opzetten hahaha

   

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home