Aan de overkant

Friday, October 24, 2008

Dood graag

Tye zegt het al elke keer als Big Brother weer begint: het zou veel spannender zijn als ze na een paar dagen de bewoners compleet aan hun lot overlaten. Laat ze maar denken dat de volgende wereldoorlog is uitgebroken, geen Big Brother stem meer, geen dagboekkamer-gesprekjes, helemaal niks meer. Dan zullen we weleens zien hoe graag ze BB willen winnen.

Channel 4 gaat vanaf maandag, een paar dagen voor Halloween, met iets beginnen wat daar wel een beetje op lijkt.

"
Britain has a big problem. The dead are returning to life and attacking the living. The people they kill get up and kill – and it’s spreading like wildfire. Curiously, there are a few people left in Britain who aren’t worried about any of this – that’s because they’re the remaining contestants in Big Brother. Cocooned in the safety of the Big Brother house, they’re blissfully unaware of the horrific events unfolding outside. Until an eviction night when all hell breaks loose."


Klinkt goed, toch?

Hier is de site van Deadset, zoals het heet. Dit is geloof ik de eerste Big Brother die Tye ook wil zien. Ach ja, zombies he?

Labels: ,

3 Comments:

 • At 28/10/08 18:28 , Anonymous Lotka said...

  Het ziet er wel heel erg ranzig uit...best ernstig dat ze in Engeland zo verslaafd zijn aan zoiets als bb dat ze er ook nog een serie over gaan verzinnen! Ik vind het nog steeds bizar dat bb steeds maar opnieuw begint daar, het is toch niet leuk meer? Alles in zo'n huis is tegenwoordig toch nep, inclusief dus de huisgenoten en de gesprekken/ relaties enzo..neh, no thanx...

   
 • At 28/10/08 18:56 , Blogger Eveline said...

  Ik heb net de eerste aflevering gekeken, en 't is wel heel grappig. Niet zoveel anders als een normale BB, wat dan wel aangeeft hoe 'nep' BB is.

  Je schijnt het in bepaalde plaatsen ook in de bioscoop te hebben kunnen zien, en volgens mij komt 't ook uit op DVD. Kun je zo vaak als je wilt zien hoe Davina's keel eruit gerukt wordt!

   
 • At 31/10/08 00:37 , Blogger Eveline said...

  De serie gaat niet eens zo erg om BB, maar meer om de zombies. Sinds 28 days later kunnen die ook rennen, en da's toch wel erg lastig.

   

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home