Aan de overkant

Tuesday, July 10, 2007

Geen prullaria

Prullaria, vond mijn zusje. Ik had haar niet overgehaald om op Etsy te gaan shoppen.
Dus ik ben maar eens verder gaan zoeken, naar de wat duurdere spulletjes die ik normaal gesproken niet in mijn favourieten-lijstje zou zetten.

Wat dacht je hier van:

Dit horloge aan een lange ketting voor maar liefst $130! Handgemaakt, op het horloge na dan. Ik vind 'm erg mooi, maar het prijskaartje iets minder.

In de winkel van LTC Creates Jewelry kun je armbanden vinden die gemaakt zijn van lepels. Ik heb nog nooit zoiets gezien, misschien moest ik ook maar 'ns oude lepeltjes gaan sparen...

Janine King maakt hartstikke mooie laptop tassen, die als ik de prijs zo zie niet echt buitensporig duur is. En ze verstuurd alles ook nog naar 'everywhere else', dus je kunt ze ook vanuit Nederland bestellen.

Hoewel niet mijn smaak denk ik dat de prijs van deze armband er niet om liegt: $195. Maar gelukkig zijn er nog duurdere armbanden in deze winkel te vinden, zoals deze van maar liefst $259!

Op zoek naar een stoel? Deze wordt in Nederland gemaakt en daarna naar de VS gestuurd. Hij is van jou voor $2107. Gek genoeg wordt 'ie alleen binnen de VS verkocht, maar misschien als je 't lief vraagt willen ze de maker vragen of 'ie 't in Nederland verstuurd...

En als je gek bent op SM en bondage, dan moet je bij DS Lestherworks zijn. Zweepjes, bondagesets, riempjes, halsbanden... You name it, zij hebben het.

En als laatste... De trollen en draakjes uit the Trollflings zijn een stuk mooier dan de Pocket Dragons die je in de winkel kunt kopen.

7 Comments:

 • At 11/7/07 15:07 , Anonymous Aad said...

  Lijkt me leuk, winkelen met jou, Eveline. Ook tijd voor een terrasje..? ;)

   
 • At 11/7/07 19:20 , Blogger Eveline said...

  Gelukkig is dit winkelcentrum overdekt, Aad, want sinds April heeft het elke dag nog geregend hier....

   
 • At 11/7/07 22:40 , Anonymous Lotka said...

  Das april met kleine letter he;). Maargoed, die ketting met horloge eraan is idd mooi moet ik zeggen en die laptoptassen zijn cool..maar ik begrijp gewoon dat hele shoppen online niet zo als ik ooit tegen iets aanloop in een winkel wat ik leuk vind aan prullaria zoals kettinkjes en armbandjes is het nog iets anders, verder heb ik wel betere dingen te doen met mijn geld to be honest...

   
 • At 11/7/07 23:21 , Blogger Eveline said...

  Jij mag niks zeggen, ik kan tenminste nog fatsoenlijk nederlandse zinnen vormen. ;)

   
 • At 12/7/07 16:29 , Anonymous Lotka said...

  Maar je haalt wel 2 talen door elkaar bij het woord 'favoriete'! (want das dus nie favouriete slimmerd!)

   
 • At 13/7/07 00:38 , Blogger Eveline said...

  Goh jeetje... een heel fout...

  Jij was lekker na 4 maanden al veel erger!

   
 • At 13/7/07 19:44 , Anonymous Marie Claire said...

  Dames, dames..
  Maareh, die laptoptassen zijn idd wel héel erg leuk zeg !

   

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home