Aan de overkant

Thursday, July 05, 2007

Zomaar wat grappige Etsy spulletjes

Jullie zien alleen maar wat ik heb gemaakt, of wat ik heb gekocht. Maar er is nog zoveel leuks te zien en te koop op Etsy.

Wat dacht je van deze sjaal? 'Everyone should have a pair vind ik wel toepasselijk. Die staat dus ook op m'n verlanglijstje.

Of deze tenenketting? 't Is dat 'ie zo duur is, anders had ik 'm gekocht voor carnaval of Halloween!

Deze horloge clip vind ik ook heel leuk want ja, ook ik stap regelmatig de deur uit zonder horloge. En om nou steeds je mobiel uit je tas te halen alleen maar om te zien hoe laat 't is...

Over mobiels gesproken, dit mobiel tasje vind ik wel heel erg zoet.

En als je niet goed weet wat je met oude videorecorders en dvd spelers moet doen? Maak er gezellig een paar robotjes van!

En dit monstertje vind ik wel heel erg schattig.

Ik weet al wat ik wil voor Kerst en m'n verjaardag: geld in m'n Pay pal zodat ik me suf kan kopen op Etsy! En ik denk dat er ook wel een paar cadeautjes daar vandaan geplukt worden dit jaar....

2 Comments:

  • At 7/7/07 16:20 , Anonymous Lotka said...

    Wat een hoop prullaria allemaal zeg! Het mobiele tasje vind ik dan wel weer schattig, en dat horloge is wel erg leuk...maar die boobsjaal? Echt te erg...misschien leuk voor carnaval maar verder niet..en die tenenketting is idd goed voor halloween, neem toch ook niet aan dat ie serieus bedoeld is? Nee, sorry, mij heb je niet overgehaald tot dat online shoppen haha, ik houd het wel bij bol.com!

     
  • At 8/7/07 10:49 , Anonymous Esther said...

    Maar goed dat ik geen paypal heb!

     

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home