Aan de overkant

Sunday, September 16, 2007

London is the place for me

London was geweldig! Om het wat overzichtelijker te houden zal ik steeds korte stukjes schrijven over onze mini break, gheheh..

Het was ons niet helemaal duidelijk hoe het kon dat iemand een hotelkamer had en die zomaar weg wilde geven. Maar toen we aankwamen op het adreswat onze vriend Tim had opgegeven werd het ons duidelijk: meneer is fucking loaded! Hij werkt namelijk niet alleen voor dat bedrijf, hij is de eigenaar. Hij heeft een enorme kantoorruimte, op The Strand, vlak tegenoverThe Royal Courts of Justice van maar liefst drie verdiepingen. Ik wil niet weten wat dat gekost heeft.

Hij gaf ons een kleine rondleiding, blij als een kind, glimmend van trots. 'Just look out that window, there's the Courts!' en 'And it's all mine!' De BBC was opnamen aan 't maken voor een of andere serie waarbij ze een van zijn kantoorruimten gebruikten, en hij zou ons zeker op de hoogte houden wanneer dat op tv zou komen.

Het hotel wat hij voor ons geboekt had was niet echt een hotel, maar een accomodatie waar studenten van de London School of Economics and Politics wonen. Buiten het studiejaar om worden de kamers verhuurd. En dat gebouw wordt gerund door zijn ex.. Vandaar...

Maar er was ook een andere link... Meneer Patrick Swayze, u kent hem wel, van Dirty Dancing en Noors en Saus, woont aan Drury Lane, en heeft geklaagd over de aanbouw die gedaan is bij de LSE apartementen. Meneer Swayze dacht namelijk dat studenten zo bij hem binnen konden kijken. Tim werd ingeschakeld om te bemiddelen, en uiteindelijk is Patrick dan toch tot de conclusie gekomen dat dat er nou eenmaal bij hoort als je midden in een wereldstad woont. 'But from where you're staying on the 5th floor you can see him if you're lucky' Ha!

Omdat de kamer nog niet klaar was en hij de sleutel nog niet had, dumpten Tye en ik eerst onze spullen en zijn we lekker gaan rondlopen, eerst maar 'ns naar Covent Garden!

1 Comments:

  • At 19/9/07 13:52 , Anonymous Aad said...

    Leuk, Eveline ! Wordt vervolgd..! Wie weet ook met een plaatje erbij..?

     

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home