Aan de overkant

Thursday, March 29, 2007

Actually

Vandaag zijn we even bij Michelle geweest, die met kokhalzende Steve en kotsende Kat thuis zat. (Ja, ben best trots op mezelf...) Ze heeft ons haar geknipt, zodat we er netjes uitzien voor als mijn vaders verjaardagfeest. Omdat de kinderen mama in de buurt wilden hebben, en ook omdat wij nieuwsgierig waren, zijn wij Tom gaan ophalen van voetbaltraining op school.

We zagen een kluitje kinderen in de regen en modder tegen een bal aantrappen. De enige stem die er bovenuit kwam was die van de trainer. Tom deed erg zijn best. Omdat zijn overgrootvader op een haar na een voetbalcarriere heeft gemist (hij had al getekend bij een club en tijdens zijn laatste week die hij nog moest werken is hij bij een bedrijfsongeval zijn vingers kwijtgeraakt...) en hij een ontzettende Tottenham fan is, hoopt hij erg een profvoetballer te worden. Hij was dan ook lekker fanatiek. De trainer zei zelfs dat hij hem verrast had met een goal die hij niet aan had zien komen. Hij glom van trots!

Op de terugweg kwam hij een meisje van zijn klas tegen. Waarom hij nu pas uit school kwam, wilde ze weten. 'Actually, I've had football practice,' legde hij uit. 'And they are my auntie and uncle. Actually, my auntie is actually from Holland.'

Actually moest ik daar best om gniffelen, vooral omdat ik actually nog niet zijn tante ben. Maar actually vond ik 't best leuk om te horen dat hij meactually wel zo ziet.

2 Comments:

 • At 30/3/07 20:06 , Blogger Tink said...

  Wist je vantevoren van Steve en Kat? Good fro you! ;-)
  Actually lijkt het me best een aardig jochie, dat neefje!

   
 • At 30/3/07 22:54 , Blogger Eveline said...

  Ik wist dat Steve een paar dagen daarvoor ziek was geweest, maar niet dat 'ie dat nog steeds was. We blijven voorlopig maar even uit de buurt, want ik heb geen zin en geen tijd om ziek te worden.

   

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home