Aan de overkant

Thursday, January 25, 2007

Showgirls

Na al het negatieve wat er over Celebrity Big Brother is geschreven nu maar eens iets positiefs: de Showgirls opdracht die ze hebben moeten uitvoeren.

Om een luxe boodschappenbudget te krijgen, hebben ze maar liefst 4 uur geoefend op een showgirl-dans op I don't feel like dancing van de Scissor Sisters. En daarna moest 't worden uitgevoerd, compleet met hoge hoed voor de heren en veren voor de dames.

Het is hilarisch!

Op de achterste rij staan van links naar rechts: Dirk Benedict (uweetwel, Face van the A-team), Ian (H van Steps), Jack (vriendje van Jade) en Jermaine Jackson.
Daarvoor staan van links naar rechts: Cleo Rocos (oud-comedy actrice), Danielle (voormalig Miss Great-Britain, verloor haar titel omdat ze een WAG, vriendinnetje, of misschien wel niet meer, van voetballer Teddy Sheringham was die in de jury zat en topless model), Shilpa (de Bollywood-actrice die zou worden gediscrimineerd) en Jo (oud-zangeres vanS-club).


3 Comments:

 • At 26/1/07 14:40 , Anonymous MC said...

  Leuk om te zien, maar wel langdradig eigenlijk.. Die Face, 'the A-team' is weer op de TV.

   
 • At 28/1/07 23:54 , Anonymous Esther said...

  Ik hoor net dat Shilpa gewonnen heeft.

   
 • At 29/1/07 00:47 , Blogger Eveline said...

  Yup, dat zat er natuurlijk wel aan te komen. Als eerste van de overblijvers gingen Danielle en Jack eruit, onder flink boe-geroep, daarna was 't de beurt aan Ian, daarna moest Dirk 't pand verlaten en als laatste bleven Jermaine en Shilpa over....

   

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home