Aan de overkant

Tuesday, August 19, 2008

My first sushi



Een Californian roll met wortel, kaas en koriander, twee hosomaki met komkommer en wasabi mayo, en twee hosmaki met paprika en een lief klein flesje met soya dressing. Mjummmmm!!

Labels:

8 Comments:

  • At 20/8/08 09:57 , Anonymous Esther said...

    Zelf gemaakt?

     
  • At 20/8/08 14:37 , Blogger Eveline said...

    Zelf gekocht! ;)

     
  • At 20/8/08 20:23 , Anonymous Lotka said...

    Jamaar dat is natuurlijk niet eerlijk! Geen rauwe vis in sight!

     
  • At 21/8/08 10:27 , Anonymous Esther said...

    Sushi met zalm en vis is lekkerder dan met groente.
    Hier zit wortel in ... yukkie bah!

     
  • At 21/8/08 11:35 , Blogger Eveline said...

    Ik lust geen viiihiiiis! Echt niet echt niet echt niet.

     
  • At 21/8/08 17:32 , Anonymous Lotka said...

    gerookte vis is vies andere witte vissies en zalm niet...ik zou het toch nog maar eens proberen als ik jou was, ik ben er ook pas een jaar achter dat zalm toch lekker is!

     
  • At 21/8/08 20:10 , Anonymous Saskia said...

    enne dat zei je ook altijd over hamburgers remember! Zalm is echt lekker, ook rauw of met citroensap dan is het al niet echt rauw meer... geloof je zusjes nou maar

     
  • At 22/8/08 00:36 , Blogger Eveline said...

    En geloven jullie mij nou maar dat ik echt echt echt geen vis lust. Zalm of witte vis, maakt niet uit. En ja, dat heb ik geprobeerd, in salades en kerstige voorgerechtjes. Nee dank je.

     

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home