Aan de overkant

Saturday, June 21, 2008

BB

Waar in Nederland De Gouden Kooi het stokje van Big Brother had moeten overnemen (ik kan niet echt zeggen dat het gelukt is, maar ik heb er dan ook weinig van gezien) is hier aan de andere kant van het water Big Brother nog steeds 'hot'.

Twee weken terug zijn er zestien bewoners het Huis ingegaan, en inmiddels is er een genomineerde vertrokken en een bewoner door BB verzocht het pand te verlaten wegens pesterijen en bedreigingen.

Jawel! Alex(andera) vond het nodig om op de eerste avond al helemaal uit haar plaat te gaan over ovenfrietjes die volgens haar niet te pruimen waren, heeft een knul verbaal aangevallen omdat hij het voor zijn verjaardagsfeestje leuk vond om de mannen in vrouwenkleding te laten lopen en andersom (en dat kan natuurlijk niet als je moslim bent. Dat zijzelf een 'niet praktiserend bekeerd moslim' is, wat dat dan ook mag zijn, en volop rookt, drinkt en scheldt, dat doet er uiteraard niet toe) en voelde zich 'aangerand' omdat iemand haar aansteker gebruikte zonder het haar te vragen.

Donderdag was het nog even hefiger. Alex zat heel kalm op de bank te praten met haar huisgenoten en kwam toen met de volgende uitspraken:

"Personal offence is never forgotten. Do you know what I mean? We are just inside the house. I've got a very, very, very, very, very strong team outside the house.
I just can't wait to see my mans and them and see what their plans are, who they got... I'm not talking about those mans, I'm talking about my gangster friends. They got some instructions to follow out.
I get to go out, see everyone's friends, I get to see their family. I get to do the shit that I wanna do. Pow, pow, pow.
"

Een uurtje later werd zij in de Dagboekkamer verzocht om het Huis te verlaten.....

Maaaarrrrr, gelukkig zijn er nog Mario en Lisa. Mario heet geen Mario maar Shaun, en is een nep-Italiaan. Lisa is zijn vriendin, maar een aantal mensen op het Digital Spy forum is er nog niet zeker van of ze wel 100% vrouw is.

Mario is er van overtuigd dat hij een fanclub heeft. Hij is namelijk in 'the' Ant and Dec geweest, en daar kijken toch wel 14 miljoen mensen naar. Toen hij genomineerd was (stomme opdracht die mislukt was waardoor hij, Lisa, Luke en Steph genomineerd stonden, Steph mocht gaan) en werd gevraagd of hij bang was te moeten gaan zei hij dat dat absoluut niet het geval was, want hij had zoveel fans....

Gisteravond draaiden ze een fijn muziekje in het Huis. Tijd voor het gezellige stel om een dansje te doen. Als u net gegeten heeft, vooral niet kijken!

Labels: , ,

6 Comments:

 • At 22/6/08 23:42 , Blogger Taconcubano said...

  Hier slaapt iedereen dit jaar in 1 groot bed: yuk! Veel gepraat over 'dutch ovens'. ;-)

   
 • At 23/6/08 11:49 , Blogger Eveline said...

  Dat hebben ze in Nederland ook eens gedaan, een groot bed. Ook een keer in een bus, dat was minder geloof ik. En ik had voor ik naar het VK verhuisde nog nooit van Dutch ovens gehoor, zowel in de letterlijke als in de figuurlijke zin. Zal wel net zoiets zijn als dat jochie met z'n vinger in de dijk, daar hoor je in Nederland ook nooit iemand over.

   
 • At 23/6/08 18:13 , Anonymous Lotka said...

  Dutch ovens? Nee..explain...ik ken het niet! Wel Dutch courage, en Double Dutch en zo nog een hele lijst trouwens...ga je BB echt kijken????

   
 • At 23/6/08 20:38 , Anonymous Saskia said...

  juist... ik ken het ook niet... dus leg uit grote zus.

   
 • At 23/6/08 21:03 , Blogger Eveline said...

  BB is leuk! Drama drama! En daarbij, er is verder toch niks op tv.

  Oh, en Dutch oven is eigenlijk een stapel pannen boven elkaar:
  http://www.dream-adventures.com/images/do_stack.jpg

  Maar hier wordt scheten laten onder de dekens zodat je lekker warm blijft bedoeld.

   
 • At 23/6/08 22:46 , Anonymous Esther said...

  Opvolger op de Gouden Kooi is hier ook al bekend.
  Allerlei singles worden in een huis gegooid (onder het mom van "vind je ware liefde!") en dan hopen ze maar bij SBS6 dat er snel en veel seks komt (gok ik zo).

   

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home