Aan de overkant

Sunday, March 22, 2009

Dag!

Dag Jade!

Dag Ingrid!

K*tziekte!

2 Comments:

 • At 23/3/09 19:52 , Anonymous Lotka said...

  Bah...en van Jade vind ik het wel een heel erg weird idee allemaal...slaat nergens op, maar toch, ik ken haar vooral van 'het moment' in BB waar ze naakt in het bubbelbad zat en verder uit stukjes in Heat enzo...

   
 • At 24/3/09 00:23 , Blogger Eveline said...

  Ja he? Ik heb dat dan eerste begin weer niet meegemaakt hier, maar wel de vele reality shows en alle headlines enzo. Ze heeft gewoon echt een rotleven gehad, al vanaf jongs af aan voor haar moeder moeten zorgen, pa een overdosis... En erg snugger was ze niet (al was ze denk ik wel slimmer dan ze zich soms voordeed), maar wel vrolijk, levenslustig om die term maar te gebruiken.

  We hoorden 't stomgenoeg op de car boot. Iemand vroeg zich af wat Max Clifford nou zou gaan doen.... Zo sneu, op Moederdag... Ben wel blij dat de zoontjes bij hun vader zijn, en niet bij loser Jack, die trouwens binnenkort de bak in moet.

  Ingrid is de vrouw van iemand wiens weblog ik al een hele tijd volg. Hij heeft me twee jaar geleden nog een enorme zak strooigoed gestuurd, zomaar, omdat ik daar een opmerking over gemaakt had... Zij hebben een dochter van net 16 en een pleegzoon die 't syndroom van Down heeft en 't allemaal niet begrijpt... Zo sneu.

   

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home