Aan de overkant

Thursday, December 10, 2009

Tyler David

Neefje is er! Geen idee waarom ik de 11e in m'n hoofd had, hij is vandaag geboren. Met een extra vingertje, of nouja, een flubbertje, wat er vandaag of morgen af gaat. Ach, als dat 't ergste is...

Mams lag eerst apart, bij moeders die hun kindje zijn verloren. Lekker deprimerende omgeving dus. En ze mocht baby ook niet bij zich hebben, vanwege de waterpokken. Ik snapte dat niet zo, want wat zij heeft, heeft baby ook. Maargoed... Inmiddels ligt ze wel op zaal, maar wordt de baby nog steeds apart gehouden tot zeker is of mams toch echt geen waterpokken heeft. En omdat er maar een persoon tegelijk aan het bed mag (ook zo fijn, de vader kan dus nooit bij de visite zijn...) gaan wij vandaag nog even niet. Dat laten we fijn aan de opa's en oma's over.

Tyler David dus. Weer een Tye, dat had opa goed uitgezocht. En laat hij nou David heten.....

*************
De kleine Tyler ligt op het IC, omdat hij door vocht in de longen niet zelfstandig adem kan halen. Och erm...

6 Comments:

 • At 11/12/09 13:10 , Anonymous Lotka said...

  Gets wat naar, ben je net helemaal blij met je baby en dan lig je idd met allemaal depressieve mensen om je heen!! Trwns, hier in het ziekenhuis mag je ook maar met 2 mensen bij het bed steeds, maar daar kijkt niemand naar!

   
 • At 11/12/09 16:29 , Blogger Eveline said...

  Hier wel. Staat zo'n streng kijkend oud mens bij de deur. Heel vervelend.

  Kleine Tyler ligt nog steeds aan de beademing, en nu ook aan een infuusje.. snik. We hebben 'm dus nog steeds niet gezien, en hij ligt hier bijna letterlijk om de hoek.

   
 • At 11/12/09 17:46 , Anonymous Esther said...

  Och jee .... zit daar niet echt mee geloof ik! Sterkte!

   
 • At 12/12/09 12:36 , Anonymous Ilse said...

  Gefeliciteerd! Altijd leuk een neefje of nichtje erbij! Kwam er bij mij nog maar één :( Wel zielig al die slangetjes en dingetjes... Komt vast helemaal goed! xxx

   
 • At 13/12/09 18:09 , Anonymous Lotka said...

  Is is nou al van de slangetjes af??

   
 • At 14/12/09 02:58 , Blogger Eveline said...

  Als het goed is mag 'ie morgen naar huis. Hij heeft geen infuus meer en is ook van de zuurstof af. Maar ze houden 'm nog een dagje in de gaten, en dan mag 'ie morgenmiddag hopelijk naar huis!

   

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home