Aan de overkant

Monday, April 16, 2007

Paaseieren

Hoewel Pasen alweer achter ons ligt, zijn er hier nog volop paaseieren te krijgen. En dan hebben we het niet over die lullige kleine eitjes zoals in Nederland, nee, paaseieren hier zijn ruim een (volwassen) hand vol, en vaak verpakt met een extra reep chocolade, Smarties, een Marsreep, andere snoepjes, boeken of een leuke Barbiecadeautje.

De neefjes en nichtjes hebben van iedereen een paasei gekregen. Van de ene opa en oma, van andere opa en zijn vriendin, van oma en haar man, van ons, van een tante... Tellend kwamen we tot zo'n 8 gigantische eieren per kind.

De koelkast bij Michelle ligt vol aangevreten eieren. Niemand weet meer welk ei van wie is, en al helemaal niet van wie ze 't hebben gekregen. Behalve Kat, die weet dat haar eieren roze of paars verpakt zijn, maar verder..... En er dan wel ruzie over maken natuurlijk! Moeders wordt er een beetje gek van. En dus heeft ze gedreigd er chocolate crispies van te maken als ze niet snel ophouden met dat geruzie.

Hoewel ik niet zo van de cornflakes ben, klinkt dit wel lekker! Misschien moeten wij dat met onze beschaafde twee eieren de man (plus grote reep en twee buisjes Smarties) ook maar doen....

1 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home